Hver dag henter og bringer vi vores skolebørn i vores to skolebusser, en 47 personers og en 22 personers bus.

Se de aktuelle køreplaner her

Buskørsel er gratis!

Vejen Friskole satser på idræt og et aktivt liv. Det helt nye multihus på knap 1000 m2 er den perfekte ramme for skole og SFO.

Vi tilbyder også..

Sundhedsaktiv skole

Frugtordning

iPad

Folkeskolens afgangsprøve i 9. klasse

Børnehave

SIB

Så er skoleåret startet..

I strålende solskin, tak til Jørgen, han sørger for vejret er godt, bød skoleleder Lars Friis velkommen til et nyt skoleår, og endnu et kapitel i Vejen Friskoles historie. Eleverne mødes igen efter en laaaang ferie, gensynsglæden var stor...

Nyhed billede
    Mona Thymann Lykke den 11-08-2017
    SÅ ER DET TID TIL AT TILMELDE DIG ÅRETS FRISKOLE-HOLD TIL SFL (Stafet For Livet) LØRDAG D. 26.8. DET ER ET MEGA HYGGELIGT OG SJOVT DØGN/ARRANGEMENT SÅ KOM GLAD:-). I ÅR SKAL VI STILLE DET STØRSTE FRISKOLE-HOLD NOGENSINDE!!!
    HVAD, HVORFOR, HVORDAN OG HVORLEDES FINDER DU I VEDHÆFTET FIL:-))

HUSK AT SKRIVE DIT KLASSENAVN PÅ EFTER DIT NAVN VED TILMELDING PÅ HOLDET (DETTE GÆLDER OGSÅ FORÆLDRENE). På den måde skulle det meget gerne blive nemmere for Jan at lave løbeplanen;-)

Vh Thomas
    Mona Thymann Lykke den 10-08-2017
    Fripladstilskud

Der er mulighed for at søge fripladstilskud ved Fordelingssekretariatet for friskoler og private grundskoler for skoleåret 2017/2018.

Vedhæftede ansøgningsskema skal afleveres på kontoret senest den 4. september.
    Mona Thymann Lykke den 01-06-2017
Ingen aktuelle dokumenter

Vejen Friskoles Børnehave

Lige nu er der 42 børn tilknyttet Børnehaven.
Børnehaven består af de to stuer Delfinerne og Søhestene.
Børnehuset er flyttet i nyrenoveret hus på skolens matrikel i august 2013.

Børnehaven kontaktes på tlf.nr. 75366411 - 1