Hver dag henter og bringer vi vores skolebørn i vores to skolebusser, en 47 personers og en 22 personers bus.

Se de aktuelle køreplaner her

Buskørsel er gratis!

Vejen Friskole satser på idræt og et aktivt liv. Det helt nye multihus på knap 1000 m2 er den perfekte ramme for skole og SFO.

Vi tilbyder også..

Sundhedsaktiv skole

Frugtordning

iPad

Folkeskolens afgangsprøve i 9. klasse

Børnehave

SIB

Marvins julegaver

Nyhed billede
Overskudet fra salg af Aloe vera læbepomader, blev på 800 kr. Disse penge blev sendt til Christabel fra Help Africa, der så har købt julegaver til Marvin. Der blev også en gave til Marvins fætter og bedstemor. Desuden penge til julemad.
    Mona Thymann Lykke den 16-01-2015
    Skolemad

Vi har på skolen fået et super godt tilbud om skolemad fra Vejen Kommunes Beskæftigelsescenter BUC. Vi har besluttet i bestyrelsen at køre med skolemaden i en forsøgsperiode på 2 måneder.
    Skolemadordningen starter mandag den 19. januar 2015.
    Jeg har vedlagt folder fra BUC køkken, hvoraf adressen på deres hjemmeside fremgår. Vejen Friskole vil blive oprettet inden mandag, men I kan allerede nu gå ind og kigge på hjemmesiden omkring menu, betaling mv.
    Her og nu retter som gulerodssalat, grovboller og pølsehorn mv. skal bestilles inden kl 05.30 til levering samme dag. Menu og snacks bestilles 2 hverdage før levering, også inden kl 05.30.
    Det er frivilligt, om man ønsker at benytte sig af tilbudet. Tilbudet kan ses som et supplement/alternativ til madpakken.

På sundhedsudvalgets vegne

Henriette Surrow
    Mona Thymann Lykke den 23-01-2015
    Husk STORE LUSEDAG d. 31.01.2015
    Mona Thymann Lykke den 07-01-2015
    Nytårshilsen fra Dansk Friskoleforening
Ingen aktuelle dokumenter

Vejen Friskoles Børnehave

Lige nu er der 42 børn tilknyttet Børnehaven.
Børnehaven består af de to stuer Delfinerne og Søhestene.
Børnehuset er flyttet i nyrenoveret hus på skolens matrikel i august 2013.

Børnehaven kontaktes på tlf.nr. 75366411 - 1