Hver dag henter og bringer vi vores skolebørn i vores to skolebusser, en 47 personers og en 22 personers bus.

Se de aktuelle køreplaner her

Buskørsel er gratis!

Vejen Friskole satser på idræt og et aktivt liv. Det helt nye multihus på knap 1000 m2 er den perfekte ramme for skole og SFO.

Vi tilbyder også..

Sundhedsaktiv skole

Frugtordning

iPad

Folkeskolens afgangsprøve i 9. klasse

Børnehave

SIB

Marvins julegaver

Nyhed billede
Overskudet fra salg af Aloe vera læbepomader, blev på 800 kr. Disse penge blev sendt til Christabel fra Help Africa, der så har købt julegaver til Marvin. Der blev også en gave til Marvins fætter og bedstemor. Desuden penge til julemad.
  • Randi Fensman den 25-03-2015
    Skolernes sangdag: Skolernes Sangdag er en årlig sangdag for landets skoleelever, hvor alle synger de samme sange på samme tidspunkt ude på skolerne. Sangteksterne ruller over skærmen, mens dirigent Michael Bojesen dirigerer. Det foregår fredag den 27. marts kl. 9.50, hvor alle samles i I samlingen. Forældre og bedsteforældre er velkommen til at deltage i arrangementet. Samtidig sender DR Ultra live klokken 10 fra Alsion i Sønderborg, hvor cirka 750 elever synger sangene sammen med Kristian Gintberg (fra bl.a. 'Ramasjangmysteriet') og Onkel Reje fra DR Ramasjang. Sofie Linde fra DR Ultra er vært. Her skal vi sammen synge 8 sange. Hvis I vil se, hvilke sange vi skal synge, kan I se mere ved at gå ind på skolernes sangdag 2015. Vi har øvet sangene til morgensamling.
    Derudover håber vi at ham i ved nok dukker op på fredag og evt lægger et æg eller to.
    Fredag vil desuden blive brugt til oprydning efter vores fantastiske minisamfundsuge og derefter er det klasselærer dag.
    Eleverne bliver sendt på Påskeferie kl. 12.00 eller i SFO. Busserne kører kl. 12.05 og igen kl. 15.00
    Randi

Hislen

Ingen aktuelle dokumenter

Vejen Friskoles Børnehave

Lige nu er der 42 børn tilknyttet Børnehaven.
Børnehaven består af de to stuer Delfinerne og Søhestene.
Børnehuset er flyttet i nyrenoveret hus på skolens matrikel i august 2013.

Børnehaven kontaktes på tlf.nr. 75366411 - 1