Hver dag henter og bringer vi vores skolebørn i vores to skolebusser, en 47 personers og en 22 personers bus.

Se de aktuelle køreplaner her

Buskørsel er gratis!

Vejen Friskole satser på idræt og et aktivt liv. Det helt nye multihus på knap 1000 m2 er den perfekte ramme for skole og SFO.

Vi tilbyder også..

Sundhedsaktiv skole

Frugtordning

iPad

Folkeskolens afgangsprøve i 9. klasse

Børnehave

SIB

Stafet for livet 2016

Nyhed billede
Igen i år stiller Vejen Friskole med hold til stafet for livet. Formålet er efterhånden velkendt, alle kender sygdommen, som er så svær at håndtere, kræft, alene det at skrive ordet, fylder sindet med frygt, frygt for at blive ramt af sygdommen, nogle kæmper med sygdommen andre tabte kampen, og netop for at byde sygdommen trods, så løbes der stafet, for at vise vi står sammen. sammenhold på alle plan, unge,ældre og helt små deltager med hver deres indsigt i hvad stafet for livet er.
    Mona Thymann Lykke den 21-09-2016

Julemarked
    Den 20. november afholdes der julemarked på Vejen Friskole. I den forbindelse skal klasserne gerne melde ind med, hvad de tager med til dagen, så ikke alle kommer med det samme.

Skriv venligst til Camilla Ambeck-Nørgaard på tlf. 21769396 eller can@blind.dk, så bekræfter hun og melder tilbage :-)

• Randi Fensman den 20-09-2016
    Ændring ændring ændring

Fotografering bliver den 10.-11. Oktober 2016. Planen kommer når vi kommer lidt tættere på.

Randi
  • Randi Fensman den 13-09-2016

Hejsa.

Husk foredrag med Jens Andersen mandag den 21. november kl 19.00 på Vejen Friskole.

Få børnene passet og kom og hør et fantastisk foredrag.

Vi glæder os til at se Jer allesammen.

Vejen Friskole

Ingen aktuelle dokumenter

Vejen Friskoles Børnehave

Lige nu er der 42 børn tilknyttet Børnehaven.
Børnehaven består af de to stuer Delfinerne og Søhestene.
Børnehuset er flyttet i nyrenoveret hus på skolens matrikel i august 2013.

Børnehaven kontaktes på tlf.nr. 75366411 - 1