Hver dag henter og bringer vi vores skolebørn i vores to skolebusser, en 47 personers og en 22 personers bus.

Se de aktuelle køreplaner her

Buskørsel er gratis!

Vejen Friskole satser på idræt og et aktivt liv. Det helt nye multihus på knap 1000 m2 er den perfekte ramme for skole og SFO.

Vi tilbyder også..

Sundhedsaktiv skole

Frugtordning

iPad

Folkeskolens afgangsprøve i 9. klasse

Børnehave

SIB

Robinson 2015

Nyhed billede
Skoleåret er ikke mange dage gammel inden de "store elever" tager hul på årets oplevelser. Robinson er IKKE en udflugt, men en metode hvor eleverne lærer, på den hårde måde, at kende egne og andres grænser og en hel del om at lytte, forstå og udføre de anmodninger som de så venligt bliver bedt om ;-) . Fotos kan ikke gengive de oplevelser eleverne gennemgår, eleverne husker disse oplevelser i deres hjerter....
    Mona Thymann Lykke den 01-09-2015
    Hej

Det er så pinligt at jeg i forbifarten ikke fik sagt ordentligt tak til Britta og Martin Kaiser for igen at tage tjansen med indkøb af morgenmad og Martin som nattevagt/-holdleder.
    Det er bare så dejligt, når vi kan dele opgaverne ud på flere hænder.

Også tak til Christine Thomsen for at agere taxa, da én af vore deltagere fik behov for at komme forbi lægevagten i løbet af natten.

Jan T. B. Lyngholm

Mona Thymann Lykke den 31-08-2015
    Til Alle

Det har for Henriette og undertegnede igen været en superoplevelse at være sammen med jer alle til Stafet for livet.

Vi håber at I er af samme opfattelse, men for at vi kan gøre det endnu bedre vil vi lave en lille undersøgelse inden for de næste 14 dage, hvor I kan give udtryk for og evt. komme med idéer til, hvordan vi kan gøre det bedre endnu næste gang/år, hvor Vejen Friskole har 5 års jubilæum ved/til Stafet for livet.

Tak for den store opbakning, kager, boller, frugt, frivillige hænder til nedtagning af telt mm. sponsering af søm og stubbe til, sulfo, glidecreme, glycerin (jep det er ikke en fejl, glidecremen indgår i  opskriften på det helt rigtige sæbeboblevand) og selvfølgelig løberne, uden jer ingen deltagelse, så tak for det.

Til forældrene, tak for lån af jeres unger, det er en fornøjelse at være samme med dem alle.

Årets tal:

569 depeche omgange  (mener jeg) (vi slog i hvert fald Sport24, Karin havde budt op til dans og vi dansede med) eller omregnet næsten 10 km. pr. time, klap jer selv på skulderen, næste gang skal vi måske have flere timer med 2 eller 3 intervaller pr. omgang, det rykker nemlig voldsomt, jeg synes alle har været superseje og bidraget med, hvad hver i sær formåede, konge at være med til at stå i spidsen for sådan et hold, fedt at opleve engagementet, havde I ikke givet den en skalle til sidst, tror jeg ikke at vi havde slået Sport24, vi vandt jo "kun" med 4 runder så de 15 min. intervaller til sidst gjorde helt sikkert en forskel. ;-)
    84 aktive deltagere
    Indsamlet beløb 6200 kr. hertil kommer vores raslebøsse som ikke er gjort op endnu.
    3 x solgte lys + dem der blev solgt on location.

Jeg er sikker på vi kunne samle endnu flere penge ind, det kræver blot at nogle med idéer og arbejdskraft lægger sig i selen og melder sig under fanerne til stå for at skaffe sponsorer, jeg er bevidst om at det er et kæmpe stykke arbejde, et arbejde som måske allerede starter nu.

Mht. aktiviteter skal vi måske fokusere på aktiviteter for vores deltager frem for at fokusere på aktiviteter for besøgende, det kræver nemlig at nogen passer aktiviteterne og indtjeningen ved disse er beskeden.

Dette var vist ordene for denne gang, vi lader høre fra os snarest omkring evaluerings spørgsmålene. Take care.

Jan T. B. Lyngholm

• Randi Fensman den 29-08-2015
    Tak for nogle fantastiske timer til stafet for livet i dag. Der har været mange aktive på banen, både løbende, gående og i diverse vogne, store som små. Dejligt så mange vil slutte op om sådan en sag.
    Vi har i dag været med til at gøre en forskel og hjulpet til i kampen mod kræften. Kampen fortsætter i nat og pøj pøj til alle de unge mennesker der har sagt ja til natteløberi.
    Vi er forhåbentlig klar næste år igen, med et endnu større hold.
    Godt gået Vejen Friskole og tak til Henriette og Jan for det store forarbejde de har lagt i arrangementet.
    Se vedlagte fotos.

Vejen Friskoles Børnehave

Lige nu er der 42 børn tilknyttet Børnehaven.
Børnehaven består af de to stuer Delfinerne og Søhestene.
Børnehuset er flyttet i nyrenoveret hus på skolens matrikel i august 2013.

Børnehaven kontaktes på tlf.nr. 75366411 - 1